Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Almeyda hjelper Lyn i spillerjakten

Tester ut søramerikanere.

Uruguayanske Diego Nicolas Guastavino (23) og argentinske Lucas Gomez (20) er på prøvespill i Lyn Oslo etter at klubben ble tipset av eksspilleren Matias Almeyda.

Guastavino har imponert trenerteamet de siste dagene.

- Han har trent med oss siden tirsdag, og utmerket seg. Diego er ivrig, vil ha ballen i beina og har et godt skudd. Han blir sannsynligvis med oss på treningsleir til Marbella neste uke, sier assistenttrener Kent Bergersen til Aftenposten.

Onsdag kom også argentineren Lucas Gomes for å prøve seg i Lyn. Begge spillerne er blitt anbefalt av Matias Almeyda, som hadde et kort opphold i osloklubben i fjor.

- Vi har fått spillerne hit etter tips fra Almeyda, ja. Han har brukt sitt kontaktnett i Sør-Amerika, og vi er bestandig på utkikk etter gode, billige spillere. Små klubber som oss må drive på den måten, og vi håper at Almeyda kan hjelpe oss med å finne flere, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

(NTB)

HJELPER LYN: Matias Almeyda satte ikke sitt preg på Lyn i fjor. Nå tipser han i stedet klubben om unge og talentfulle søramerikanere. Foto: JOHN T. PEDERSEN/DAGBLADET
HJELPER LYN: Matias Almeyda satte ikke sitt preg på Lyn i fjor. Nå tipser han i stedet klubben om unge og talentfulle søramerikanere. Foto: JOHN T. PEDERSEN/DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media