Almisser fra Røkke og Gjelsten

Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten selger en kjempeeiendom i London. Overskuddet av salget går til fotballinvalide Andreas Lund.

Den tidligere Molde, Start og Wimbledon-spilleren har ikke spilt på 44 måneder. Da røk han korsbåndet for tredje gang, og etter at han ble skadet startet et fryktelig forsikringsmareritt, skriver VG.

Han har ventet i over tre år på å få utbetalt beløpet for sin private forsikring, og han venter fortsatt.

- Det Røkke og Gjelsten gjør er bare fantastisk, sier Lund til VG. Han var forberedt på å spille siste sett i Wimbledon i en rettssal i England for å få de forsikringspengene han mener han har krav på.

- Årsaken til at vi stiller opp for Andreas (Lund) skyldes at han er en kjernekar som også har vært en positiv ambassadør for både Molde og Wimbledon, sier Bjørn Rune Gjelsten til VG.

Det er en 194 mål stor eiendom i Raynes Park i London Røkke og Gjelsten selger. De ga 36 millioner kroner for den i sin tid, men Gjelsten er sikker på at salget kommer til å gi et betydelig overskudd.

NTB

FÅR PENGER AV GJELSTEN OG I: Andreas Lund er fotballinvalid, og venter på erstatningen. Enn så lenge kan han trøste seg med midler fra Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten.