Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Almqvist oppgitt etter nytt Bryne-tap

Bryne skapte de fleste sjansene, men Bodø/Glimt var effektive og vant 3-1 hjemme på Aspmyra. -Vi er veldig skuffet, sa en oppgitt Bryne-trener Reine Almqvist.

Bodø/Glimt var supereffektive og scoret på sine to første sjanser ved Christian Berg etter 14 minutter og Stig Johansen etter 58 minutter.

Trond Bjørnsen ga jærlaget nytt håp med sin redusering seks minutter senere, men Cato Hansen punkterte kampen med sitt 3-1-mål etter 87 minutter.

- Vi er veldig skuffet. Bryne var best, og vi burde ha vunnet denne kampen, sa Reine Almqvist.

- 3-1 til Bodø/Glimt er ikke et rettferdig resultat. Vi har hatt marginene mot oss hittil denne sesongen, også i dag. Bittert, sa Brynes svenske trener.

Farlige på dødballer

Bryne fikk mange frispark av Finnsnes-dommer Øyvind Alapnes, og det resulterte i farlige dødballsituasjoner foran Glimt-målvakt Tor Egil Horn. Uttellingen var dårlig.

- En veldig sterk seier av oss. Vi vant på en ikke altfor god dag, sa Glimts midtbanemann Runar Berg.

- Vi klarte ikke å roe oss skikkelig ned, men «gutsen» i laget er god. Sterkt å stå imot alle dødballene deres, sa Berg.

Bryne står med tre poeng etter én seier og fire tap. Laget er like over nedrykksstreken, mens Bodø/Glimt har overrasket mange. 10 poeng etter fem kamper skal laget være svært godt fornøyd med.

- Har lært mye

- Vi er bra for tiden. Vi har lært mye fra i fjor, sa Runar Berg, som nå kan se fram mot «lokaloppgjør» 16. mai mot Tromsø på Alfheim.

Christian Berg var Glimts bestemann søndag, mens Marek Lemsalu og Ragnvald Soma var de mest toneangivende for Bryne.

(NTB)

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media