Alonso i pole position

God kvalik for verdensmesteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Allerede verdensmester Fernando Alonso starter søndagens formel 1-runde i Kina i første startspor foran lagkameraten i Renault, Giancarlo Fisichella.

Renault starter i de to beste startsporene under søndagens formel 1-runde i Shanghai i Kina. Dette er Alonsos sjette pole position for sesongen, men for første gang står lagkameraten hans i Renault i sporet ved siden av ham.

Alonso sikret seg seieren sammenlagt allerede for tre runder siden, og sier han er litt overrasket over at han starter i første startspor på søndag.

– Ja, jeg er litt overrasket over at ikke Räikkönen slo meg. Han har vært best i alle treningsomgangene, sa spanjolen etter kvalifiseringen.

Finnen starter i tredje startspor.

– Bilen var ikke akkurat perfekt i dag, sa en skuffet Räikkönen etter kvalifiseringen.

McLaren og Renault kjemper om å vinne konstruktørmesterskapet i formel 1. Renault leder med skarve to poeng på McLaren før søndagen løp.

McLaren-førerne var best under treningene, men klarte ikke leve opp under kvalifiseringen. Dermed starter de i tredje- og femtestartspor – bak Renault-førerne.

BESTE SPOR: Fernando Alonso har et godt utgangspunkt i Kina. Foto: Reuters/Scanpix
BESTE SPOR: Fernando Alonso har et godt utgangspunkt i Kina. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

(ANB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer