Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alonso leverte skriftlig overgangssøknad

Real-drømmen på vei mot oppfyllelse.

PÅ VEI VEKK: Etter lang tids usikkerhet skal Xabi Alonso ha levert en skriftlig søknad om å få forlate Liverpool i dag. Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
PÅ VEI VEKK: Etter lang tids usikkerhet skal Xabi Alonso ha levert en skriftlig søknad om å få forlate Liverpool i dag. Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Overgangsryktene rundt Liverpools Xabi Alonso kan være på vei mot døden, ettersom spanjolen ifølge Liverpool Daily Echo har levert inn en skriftlig søknad om å forlate klubben.

Alonso har tidligere gjort det klart overfor manager Rafa Benitez at framtida hans ikke er i Premier League, og det har lenge vært tydelig at midtbanespilleren ønsker seg til Real Madrid.

En skriftlig overgangssøknad betyr at om Xabi Alonso er Liverpool-spiller neste sesong, så er det mot spanjolens egen eksplisitte vilje.

Tirsdag meldte britiske og spanske medier at Real Madrid skulle ha lagt inn et bud på nærmere 300 millioner for Alonso og lagkamerat Alvaro Arbeloa.

Liverpool ble enige med Real om Arbeloa i går, og Alonso skal samtidig ha fått beskjed av Rafa Benitez om å finne ut av Real-planene innen 48 timer. Det har han nå gjort.

- Det er alltid en fabelaktig følelse når Madrid vil ha deg, spesielt med tanke på den fasen av karrieren jeg er i nå, uttalte Spanias midtbanemotor tidligere i sommer.

- Om det vil skje er ikke opp til meg. Det er et spørsmål som involverer tre parter, inkludert meg selv, sa han.

Ifølge lokalavisa i Liverpool kan overgangssummen nå øke til over 300 millioner bare for Alonso.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!