Alonso-suser nok på Anfield

Men Gerrard ble skadet.

(Dagbladet.no): John Arne Riise startet på benken og Steven Gerrard ble byttet ut etter en snau time. Likevel hadde Liverpool få problemer med å slå et Sunderland-lag som har fått den sesongstarten mange ventet.

Liverpool åpnet svært bra og hadde flere gode sjanser de første minuttene. Blant annet gikk et innlegg fra Steven Gerrard i stolpen og scoringen kom etter 24 minutter.

Xabi Alonso dunket til fra distanse og en noe svak målvakt klarte ikke å hindre ballen fra å snike seg innenfor stolpen.

Sunderland klarte aldri å skape noe skikkelig trykk mot Liverpool-forsvaret, mens hjemmelaget heller ikke klarte å score flere mål. Sunderland måtte for øvrig spille et drøyt kvarter med ti mann etter at Welsh fikk et noe strengt rødt kort.

Et skår i gleden for Liverpool, var Gerrards skade. Kapteinen måtte ut etter en snau time og mister trolig returmøtet mot CSKA Sofia i den tredje kvalifiseringsrunden til Champions League.

- Steven kjente noe i lysken. Han vil ha en undersøkelse og jeg vil snakke med ham før jeg tar en avgjørelse, sier manager Rafael Benítez ifølge Sporting Life.

- Men det er lite trolig at han blir med mot Sofia. Jeg håper å ha ham klar til Supercupfinalen mot CSKA Moskva i Monaco på fredag.

Benítez var bare middels fornøyd med lagets innsats mot nedrykkstippede Sunderland.

Reuters
Reuters Vis mer

- Men på en uke med landskamper, hvor flere av spillerne var involverte i 90 minutter, er det viktig å få med seg tre poeng

Med hjemmeseieren i dag har Liverpool 4 poeng på to kamper, mens Sunderland ligger helt sist med 0 poeng og 1-4 i målforskjell.