Alonso utroper Schumacher til favoritt

- Den det blir vanskeligst å slå i 2011.

VANSKELIGST Å SLÅ: Fernando Alonso (t.v.) ble bare slått av Sebastian Vettel i fjorårets VM-sammendrag, men det er en annen tysker spanjolen frykter mer foran kommende sesong: Veteranen Michael Schumacher.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO  DDP / SASCHA SCHUERMANN
VANSKELIGST Å SLÅ: Fernando Alonso (t.v.) ble bare slått av Sebastian Vettel i fjorårets VM-sammendrag, men det er en annen tysker spanjolen frykter mer foran kommende sesong: Veteranen Michael Schumacher.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO DDP / SASCHA SCHUERMANNVis mer

Ferraris Fernando Alonso peker på Michael Schumacher som den han tror blir den tøffeste å slå i 2011-sesongen.

Det sier spanjolen til tross for at veteranen slet med å komme tilbake på et godt nivå i comebacksesongen i formel 1 i fjor.

- I 2011 vil fem tidligere verdensmestere stille til start, men jeg ser på Schumacher som den det blir vanskeligst å slå, sier Alonso. Han peker på at den 42 år gamle tyskeren er verdensmester sju ganger.

- Med sju VM-seirer i bagasjen regner jeg Schumacher som mester fortsatt. Han slet litt i fjor, men dersom han får orden på bilen sin i år (2011), så kommer han til å bli en skikkelig utfordrer, spår Alonso.

Schumacher la opp i 2006, men kom tilbake i fjor. Da endte han på niendeplass i VM, men den plasseringen regner han med på forbedre kraftig i år. Det regner de største konkurrentene med at han skal klare også, dersom han får bilen til å gå tilfredsstillende.

(NTB)