Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpinesset sa det var vanskelig å finne en mann, men nå viser hun fram sin nye «fantastiske» kjæreste

- Jeg har så mye å være takknemlig for.

PAR: Lindsey Vonn la i går ut et bilde av seg selv sammen med sin nye kjæreste, NFL-treneren Kenan Smith. Foto: Instagram / Lindsey Vonn
PAR: Lindsey Vonn la i går ut et bilde av seg selv sammen med sin nye kjæreste, NFL-treneren Kenan Smith. Foto: Instagram / Lindsey Vonn Vis mer

(Dagbladet): I et par år utgjorde den amerikanske alpinstjerna Lindsey Vonn og golferen Tiger Woods et av idrettsverden mest kjente par, men i mai i fjor ble det kjent at de to hadde gått hver til sitt.

Nå offentliggjør 32-åringen på sin Instagram-profil at hun har fått ny kjæreste - 35 år gamle Kenan Smith som trener det amerikanske fotballaget Los Angeles Rams.

Under bildet skriver Vonn:

«I morgen er det Thanksgiving, så før min familie kommer hit vil jeg benytte anledningen til å si takk. Jeg har så mye å være takknemlig for - utrolige venner, en fantastisk kjæreste, min familie og mange lojale supportere. Etter at min onkel gikk bort har jeg lært meg å verdsette det jeg har her i livet ettersom man aldri vet hva framtiden kan bringe. Jeg håper alle får en fantastisk kalkundag. Hilsen, Lindsey.»

- Vanskelig å finne en mann

Superstjernen, som før årets sesong står med 76 verdenscupseire og åtte OL- og VM-medaljer, har tidligere sagt at hun har følt seg ensom etter bruddet med Woods. Den umiddelbare løsningen ble en Cavalier King Charles Spaniel ved navn Lucy.

- Det er trist ikke å ha noen å komme hjem til etter en dårlig dag. Det er godt å ha en liten hundevalp som er glad når jeg kommer, uansett om jeg har vunnet eller ikke.

I februar i år fikk hun også spørsmål om hvordan hun vil beskrive drømmemannen.

- Jeg har ingen klare tanker om det. Jeg håper bare han er snill og at han støtter meg. Det er vanskelig å finne en mann som vil være med en suksessfull dame. Det krever stor selvtillit. Og han bør ikke ha for mye selvtillit. Det må være en balanse, sa Vonn den gang ifølge Blick.

Nå virker det som om Smith fyller de kriteriene som er nevnt over.

Bokplagiat?

Sesongoppkjøringa til Vonn har blant annet gått med til å gi ut boka «Strong is the New Beautiful», et cover den svenske skiskytterstjerna Bjørn Ferry mente å kjenne seg igjen i.

I 2014 kom den han ut med sin bok «Ferry Tales», og det var ikke vanskelig å trekke en aldri så liten parallell mellom bildene av de to skiessene.

Begge sitter i hockey, begge skjuler de mest intime delene og begge kaster et blikk til venstre inn i kameralinsa. Nå skal det sies at posituren neppe er revolusjonerende, men likheten er likevel slående.

Selv sa Ferry, på sitt sedvanlig lekne og spøkefulle vis til Expressen, at dette er uholdbart.

- Hun har plagiert meg. Jeg burde saksøke henne. Den eneste forskjellen på bildene er at hun har mer hår på hodet. Jeg håper likevel ikke at det er bildet hun bruker på omslaget. Da burde de lagt inn en Carola-effekt så det ble litt mer fart i det håret, sa han

Stygt brudd

Men sportslig har ikke ting gått like knirkefritt for Vonn. For to uker siden falt hun stygt på trening og brakk armen.

- Dessverre er ryktene sanne. Jeg krasjet stygt. Jeg vet ikke hvorfor disse tingene skjer meg, men jeg vet at jeg er en kriger og nekter å la meg knekke. Jeg gir aldri opp, skrev Vonn, og delte også et bilde av et stort arr på den høyre overarmen.

- Mens jeg er frustrert over mitt siste tilbakesteg, vet jeg i det minste at knærne mine er ok og at jeg vil returnere til bakkene så fort som mulig, som jeg alltid gjør.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling