Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpinjentene tror på v-cupsuksess

Var gode i europacupen på Kvitfjell.

SATSER I ÅRE: De norske alpinjentene her representert ved Lene Løseth (t.v.), Lotte Smiseth Sejersted og Mona Løseth gjorde det veldig bra under helgas europacup i Kvitfjell. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
SATSER I ÅRE: De norske alpinjentene her representert ved Lene Løseth (t.v.), Lotte Smiseth Sejersted og Mona Løseth gjorde det veldig bra under helgas europacup i Kvitfjell. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix Vis mer

|||Jentene på verdenscuplandslaget i alpint gjorde sine saker veldig bra i europacupen på Kvitfjell. Nå håper de framgangen fortsetter også i verdenscupen.


- Det å prestere i europacupen er selvsagt en styrke, og totalt sett hadde vi en sterk norsk tropp i aksjon i Kvitfjell. Det som er spesielt morsomt er at jentene også viser potensial utover det å kjøre slalåm, sier landslagssjef Svein Erik Owesen.

Han kan glede seg over norsk seier på europacupnivå i superkombinasjonen, og det er lenge siden det skjedde sist. Det viser at jentene viser framgang på mer enn ett område.

Nå er Owesen veldig spent på hva jentene kan få til i VM-løypene fra 2007, når verdenscupen flytter seg til Åre kommende helg.

- Vi vet aldri, men jentene har vist gode resultater flere ganger i år, sier Owesen som er optimist før helgens renn.

Det skal kjøres storslalåm lørdag og slalåm i Åre søndag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media