Alpinlandslaget i sorg

Alpinlandslaget er preget av dødsfallet til en nær støttespiller.

I SORG: Thea Louise Stjernesund er i sorg etter at trener og servicemann Tor Arvid Holtemann Semb nylig gikk bort. Foto: Tore Meek / NTB
I SORG: Thea Louise Stjernesund er i sorg etter at trener og servicemann Tor Arvid Holtemann Semb nylig gikk bort. Foto: Tore Meek / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De norske alpinjentene er i sorg etter at trener og servicemann Tor Arvid Holtermann Semb nylig gikk bort.

Mandag la alpinlandslaget ut en melding på Instagram der de hedret sin tidligere servicemann som døde av kreft. Semb har vært en viktig mann for mange av jentene på europacuplaget de siste årene.

I forbindelse med tirsdagens VM-konkurranse i parallellstorslalåm ble Semb hedret. Kristin Lysdahl kjørte blant annet med initialene «TA» på hjelmen.

Etter kvalifiseringen, der alle de norske ble slått ut, var det følelser i sving.

– Han betydde mye for veldig mange. Han kjempet mot kreft lenge, og man visste at det skulle skje. Men det skjedde altfor tidlig. Det kommer som et sjokk. Han har betydd mye for meg. Vi kjører for ham i mesterskapet. Jeg hadde håpet å hedre ham litt bedre enn å ikke kvalifisere i dag, men vi kommer sterkere tilbake, sa Riis-Johannessen til NTB.

Savnet

Thea Louise Stjernesund fortalte om en mann som vil bli savnet.

– Han var ingen hvem som helst og var en mann som man ble fort kjent med. Han var en herlig mann uten filter som møtte en med åpne armer. Han var en herlig fyr og karakter å ha med seg. Tor Arvid tok imot oss og var en utrolig trygghet å ha da vi gikk fra nasjonale renn og inn i internasjonale renn. Han hjalp oss til å se annerledes på livet og ha perspektiv på ting. Det var noe sunt å ta med seg når vi kom inn i europacupen og skulle ta steget inn i verdenscupen, sa hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer