Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpinsjefen måtte forlate OL-leiren

Brått dødsfall i Marius Arnesens nærmeste familie.

DRO HJEM: Marius Arnesen, Norges landslagssjef i alpint, forlot Aksel Lund Svindal og de andre OL-alpinistene på grunn av dødsfall i familien. Det er ikke klart når han kommer tilbake.
Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
DRO HJEM: Marius Arnesen, Norges landslagssjef i alpint, forlot Aksel Lund Svindal og de andre OL-alpinistene på grunn av dødsfall i familien. Det er ikke klart når han kommer tilbake. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Alpinsjef Marius Arnesen måtte forlate OL-alpinistene i Nakiska utenfor Calgary torsdag på grunn av et brått dødsfall i aller nærmeste familie.

Da Arnesen fikk beskjed om at svigerfaren var død, reiste han umiddelbart hjem for å være sammen med familien i den tunge tiden. Det er foreløpig ikke avklart når han kommer tilbake til Canada igjen.

Trener Håvard Tjørhom kommer til å være ansvarlig for treningen i Arnesens fravær. Sportssjef Jørund Li er også på plass i Canada og vil bistå troppen på beste måte.

Alpinistene med Aksel Lund Svindal i spissen reiste direkte fra Kranjska Gora til Nakiska mandag, og de skal ligge i en førolympisk treningsleir til OL starter med utfortrening torsdag. Ved siden av Svindal består den norske OL-troppen på herresiden i alpint av Kjetil Jansrud, Lars Elton Myhre, Truls Ove Karlsen og Leif Kristian Haugen.

Allerede neste lørdag er det utfor for menn som står på programmet i Whistler Mountain.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!