Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpinstjerna hevder hun kjørte ut fordi det lå en mobiltelefon i bakken

Protest til ingen nytte.

RETT  UT: En mobiltelefon skal ha vært grunnen til at den tyske alpinstjerna Maria Höfl-Riesch kjørte ut i dag. Protesten ble ikke tatt til følge. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
RETT UT: En mobiltelefon skal ha vært grunnen til at den tyske alpinstjerna Maria Höfl-Riesch kjørte ut i dag. Protesten ble ikke tatt til følge. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE Vis mer

Stjernealpinisten Maria Höfl-Riesch krevde å få kjøre slalåmrennet i Courchevel på nytt fordi hun ble forstyrret av en mobiltelefon som lå i løypa.

Det var under førsteomgangen i tirsdagens slalåmrenn at tyskeren så en bortkommet telefon i bakken. Et par porter senere kjørte hun ut.

Höfl-Riesch la inn protest, men juryen nektet henne omstart.

- På videobildene så vi at hun skrenset først sju porter senere. Da er reglene klare. Blir man forstyrret av noe, må man stanse umiddelbart, sa renndirektør Atle Skårdal.

Mobiltelefonen viste seg å tilhøre en av funksjonærene.

- Han har fått den tilbake og angrer veldig. Men med tanke på at alle nok har en mobil i lommen, er det ikke så rart at slikt skjer, sa Skårdal.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media