Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpinstjerna knust etter beskjeden:- Jeg vil bare gråte

Resten av sesongen ryker for Mikaela Shiffrin (20).

 FEIRET OL-GULL:  Mikaela Shiffrin er regjerende verdens- og olympisk mester. Foto: NTB Scanpix
FEIRET OL-GULL: Mikaela Shiffrin er regjerende verdens- og olympisk mester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er ingen tvil om hvem som har vært den ubestridte number Vonn i kvinnealpint denne sesongen. Amerikanske Lindsey Vonn har herjet, men bak har Mikaela Shiffrin (20) røsket med seg to verdenscupseirer.

Ferdig Men i dag fikk den amerikanske 20-åringen, som har vunnet slalåmcupen tre år på rad den tunge beskjeden. Sesongen er over.

Shiffrin falt under en trening i svenske Åre denne helga, og 20-åringen som både er regjerende verdens- og olympisk mester i slalåm slo seg såpass at sesongen ryker.

- Jeg kommer til å kunne stå på ski igjen mot slutten av sesongen. Da kan jeg trene for fullt, men det er lite trolig at jeg kjører verdenscup denne sesongen, sier hun i et intervju med Denver Post. Shiffrin forklarer at hun er lite lysten på å reise rundt som listefyll - og bare vil konkurrere igjen når hun er hundre prosent og kan vinne renn igjen.

Knust At sesongen er over går hardt inn på alpinstjerna. I intervjuet med Denver Post sier Schiffrin at hun nå forventer tunge dager:

-Jeg kommer til å skru av følelsene mine en stund. Det kommer til å være noen tøffe dager hvor jeg bare vil gråte. Men så kommer de gode dagene som jeg vil stå på ski igjen. Jeg håper det blir flere gode enn dårligere dager, sier alpinstjerna.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media