Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpinstjerne naken ned slalåmløypa

Tapte veddemål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Den østerrikske alpinkjøreren Rainer Schönfelder falt på treningen i forrige uke. Fysioterapeuten foreslo en ny behandlingsteknikk mot det vonde hodet og den smertefulle nakken, men det virket ikke som Schönfelder hadde særlig tro på dette.

- Du vil være mye bedre i morgen, sa fysioterapeuten.

- Hvis smertene er borte i morgen skal jeg stå naken ned bakken, svarte Schönfelder.

Fysioterapauten gjorde selvsagt sitt ytterste, og dagen etter var Schönfelder mye bedre, skriver han på sin hjemmeside.

Dermed måtte han kle av seg alpindressen og ta på seg skiene bare iført støvler, hansker og hjelm - og en tatovering på bakenden.

- Heldigvis var det ikke så kaldt, sier Schönfelder.

Han hadde ikke tenkt på at dette skulle ende i aviser verden rundt, men nakenstuntet ble fanget opp av en fotograf som fikk med seg alpinstjernens nye skidress. Da var veien til østerrikske forsider kort.

- Dette var en intern greie, og var ikke ment for publikum. Jeg er uansett glad for at smertene er borte, sier den avkledde skistjernen.

I ADAMS DRAKT: Rainer Schönfelder tapte et veddemål med fysioterapeuten, og måtte stå naken ned traseen. - Heldigvis var det ikke så kaldt, sier han. Foto: DIGITALSPORT
I ADAMS DRAKT: Rainer Schönfelder tapte et veddemål med fysioterapeuten, og måtte stå naken ned traseen. - Heldigvis var det ikke så kaldt, sier han. Foto: DIGITALSPORT Vis mer
PÅ FORSIDENE: Slik er østerrikerne vant til å se Schönfelder. Nå har de også sett andre sider av ham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!