Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpinstjerne skutt på besøk hos moren

Corinne Rey-Bellet og broren ble drept.

(Dagbladet.no:) Den tidligere alpinstjernen Corinne Rey-Bellet (33) ble drept seint i går kveld.

Gjerningsmannen oppsøkte familien i hjemmet til foreldrene hennes i fjellandsbyen Les Crosets, og skjøt Corinne Rey-Bellet, broren og moren. Den tidligere alpinutøveren og broren Alain døde av skadene, melder nyhetsbyrået AP.

Moren Verenda ble sendt til sykehus med alvorlige skader.

Etterlyser ektemannen

Da ugjerningen ble begått var også faren Adrien og Corinnes to år gamle sønn til stede. De får nå psykoligsk hjelp, skriver avisa Tages-Anzeiger.

Ifølge politiet i Valais er gjerningsmannen fortsatt på frifot etter at han flyktet fra stedet.

Nettavisa 20 minuten skriver at det foreløpig er uklart om gjerningsmannen kjente ofrene fra før, og en foranledning til drapene er derfor heller ikke brakt på det rene.

Gjerningsmannen har imidlertid ikke brutt seg inn i huset, og det er tilsynelatende ikke noe som er stjålet fra boligen. Politiet har ennå ikke kommet i kontakt med ektemannen til Corinne Rey-Bellet, og leter etter ham.

SØLV I VM: Corinne Rey-Bellet (til venstre) vant VM-sølv i 2003. Melanie Turgeon (i midten) vant og Alexandra Meissnitzer delte sølvplassen med Rey-Bellet. Foto: SCANPIX
SØLV I VM: Corinne Rey-Bellet (til venstre) vant VM-sølv i 2003. Melanie Turgeon (i midten) vant og Alexandra Meissnitzer delte sølvplassen med Rey-Bellet. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi har veldig lyst til å komme i kontakt med ham, sier polititalsmann Renato Kalbermatten, som understreker at de ikke har noen mistenkte i saken.

- Ei livlig jente

Corinne Rey-Bellet vant i 2003 VM-sølv i utfor i St. Moritz. Hun la opp kort tid etterpå på grunn av en kneskade.

- Vi finner ikke ord. Dette er forferdelig og uforståelig, og vi ønsker å uttrykke vår dypeste sympati med familien, skriver det sveitsiske skiforbundet på sin hjemmeside.

- Dette er veldig trist. Det føles uvirkelig og selvfølgelig veldig tragisk, sier den tidligere svenske landslagsalpinisten og nå Anja Pärssons pressetalskvinne, Kristina Andersson, til Expressen.se.

Fartsspesialisten vant fem verdenscuprenn i karrieren, og har den siste tida studert til fysioterapeut.

- Hun var ei positiv jente som alltid lo og så ut til å nyte livet. Nå er hun borte, og det er tragisk, sier Andersson.

Flere hundre personer har etter at drapet ble kjent skrevet minneord på hjemmesida til Corinne Rey-Bellet.

GJERNINGSMANN PÅ FRIFOT: Politiet har ennå ikke pågrepet noen gjerningsmann for drapene.
ÅSTEDET: Corinne og broren Alain ble funnet drept i foreldrenes bolig i alpelandsbyen Les Crosets.
MOREN ALVORLIG SKADD: Her er Corinne sammen med moren Verena og faren Adrien. Verena ble også skutt av gjerningsmannen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling