Mowinckel kjørte strålende i førsteomgang

Alpint: Mowinckel leder i Italia

Ragnhild Mowinckel kjørte raskest av samtlige i første omgang av verdenscuprennet i storslalåm i italienske Kronplatz tirsdag.

LEDER: Molde-jenta Ragnhild Mowinckel leder storslalåmen etter førsteomgang i Kronplatz. Foto: GEPA
LEDER: Molde-jenta Ragnhild Mowinckel leder storslalåmen etter førsteomgang i Kronplatz. Foto: GEPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ragnhild Mowinckel kjørte raskest av samtlige i første omgang av verdenscuprennet i storslalåm i italienske Kronplatz tirsdag. Mikaela Shiffrin kjørte ut.

Mowinckel kjørte en strålende omgang og hoppet opp og ned av glede i målområdet etter å ha kjørt inn åtte hundredels sekund foran hjemmehåpet Marta Bassino. Tyske Viktoria Rebensburg følger ytterligere ett hundredel bak på tredjeplass.

Mowinckel ledet allerede på første mellomtid og fikk deretter opp grønne tall gjennom hele løypa. Etter målgang kunne det se ut til at Molde-jenta knapt trodde det hun så.

Nina Haver-Løseth lyktes ikke like godt som landslagskollegaen med sin første omgang. I mål var Spjelkavik-jenta slått av Mowinckel med 1,88 sekunder. Det holdt til 19.-plass foran annen omgang.

Kristin Lysdahl kjørte ned til 22.-plass fra startnummer 27. Hun var slått med drøyt to sekunder av Mowinckel. Fjerde norske jente i finaleomgangen blir Kristine Gjelsten Haugen. Hun hadde 28. beste tid i første omgang.

Mowinckel har kun én gang tidligere vært på seierspallen i verdenscupen. Det skjedde i super-G-rennet i franske Val d'Isère 16. desember i fjor. Nå har hun en mulighet til å kopiere den bedriften.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer