- Alsaker og Semb må gjerne være hårsåre

Hareide om Jarstein: Jeg slår ham ned, så bygger jeg ham opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL(Dagbladet.no): Åge Hareide tok et kraftig oppgjør med «heksejakten» på Rune Almenning Jarstein etter søndagens RBK-kamp mot Aalesund.

Hardest gikk det utover TV 2-kommentatorene Øyvind Alsaker og Nils Johan Semb - som tidlig i 1. omgang hadde påpekt at landslagskeeperen var på bærtur ute i feltet.

- De sitter jo og jakter på feil fra første minutt. Det er helt forkastelig. Rune slipper inn et mål mot Island som han burde tatt, ellers har han vært god. De som kommenterer burde holde seg for god til å gi ham så mye pes i etterkant. Det blir helt feil, buldret Hareide til VG.

Både Alsaker og Semb betegnet utspillet som en kraftig skivebom - og sistnevnte tolket det som et forsøk på å dekke over sin egen kritikkverdige håndtering av Jarstein-saken.

- Jeg tror ikke Hareide selv er fornøyd med sine uttalelser om Jarstein. Først ved å gi ham skylden for 2-2 mot Island, og deretter ved å si at Jarstein burde «ta et kraftig oppgjør med seg selv» da han ble vraket fra RBK. Det er ikke eksemplarisk ledelse. For å forsøke å ta oppmerksomheten bort fra dette retter han nå skytset mot meg og Nils Johan, sa Alsaker til TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer