Alsgaard: - Elofsson er favoritt

BEITOSTØLEN/OSLO (Dagbladet.no): I dag sesongdebuterer langrennseliten i skøyting. Hvem er best av Thomas Alsgaard og Pär Elofsson? Dagbladet.no følger både gutta og jentenes v-cuprenn direkte fra kl. 12.45.

Elofson sto over klassisk-premieren i helga på grunn av sjukdom. Nå sprer han tvil om at han er frisk nok til å starte i dagens løp.

- Jeg tror det med forkjølelsen er litt spill for galleriet. Han sto i alle fall ute i T-skjorta og snakket med en svensk journalist her om dagen. Pär Elofsson er favoritt, sier Thomas Alsgaard til Dagbladet.

Alsgaard hevder han sjøl er i råtten form. Det synes svenskene er minst like mistenksomt. De mener Thomas Alsgaard bevisst forsøker å dempe forventningene til seg sjøl foran årets første skøyteløp. Alsgaard sto over staffetten søndag.

- Det forundrer meg ikke at han sto over staffetten, bare fordi Pär gjorde det samme, sier den svenske sjef-treneren, Magnar Dalen, til Expressen.

  • Thomas Alsgaard går ut som 74. mann kl. 14.37 i ettermiddag. Elofsson går ut ett minutt etter. Bente Skari starter som 65. jente kl. 13.17.30.