Alsgaard hudfletter svenskene

Ordkrigen mellom de svenske og norske skiløperne trappes opp. I spissen står norske Thomas Alsgaard: - En sak skal svenskene vite. De har veldig lite ydmykhet, sier Alsgaard (28) til Expressen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går vant Frode Estil, Kristen Skjeldal, Tor Arne Hetland og Thomas Alsgaard herrestafetten i langrenn i italienske Santa Caterina. Sverige deltok ikke på stafetten og brukte i stedet dagen til en treningsøkt i Davos.

- De vet vi er bedre. Derfor dro de hjem. Vi er et mye bedre lag enn Sverige, sier Alsgaard til Expressen.

28-åringen regner ikke med Sverige som en av de største utfordrerne i langrenn i år. Slikt sårer selvfølgelig søta bror, og Expressen bruker bred plass på Alsgaard og hans utspill om at svenskene mangler ydmykhet i dag.

Alsgaard forteller også at han ikke er helt i form om dagen.

- Det verste er at jeg ikke vet hvorfor kroppen ikke fungerer. Da blir man fortvilet og begynner å gruble. Slikt tar på, sier Alsgaard. Han mener at han har sjanse til å vinne alle distanser i VM i vinter. Han har imidlertid ikke bestemt seg for hvilke distanser han skal gå.

Dæhlie sugen

Ahlsgaard har ifølge svenske Aftonbladet liten tro på at kameraten Bjørn Dæhlie skal gjenerobre langrennstronen. - Han kommer ikke tilbake som den han var før, sier Thomas til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer