Du leser nå Dagbladet Pluss

Alsgaard plages med hjerteflimmer: - Helsa holder ikke. Jeg må bare innse det

Men Thomas Alsgaard (43) satser hardere enn noen sinne - som lageier.

TUNGT: Thomas Alsgaard plages med hjerteflimmer og ryggsmerter. -  Lenge var det en uutholdelig tanke at jeg ikke kan konkurrere på toppnivå, men nå lever jeg greit med det, sier Thomas Alsgaard. Foto: Hans Arne Vedlog
TUNGT: Thomas Alsgaard plages med hjerteflimmer og ryggsmerter. - Lenge var det en uutholdelig tanke at jeg ikke kan konkurrere på toppnivå, men nå lever jeg greit med det, sier Thomas Alsgaard. Foto: Hans Arne VedlogVis mer

BEITOSTØLEN (Dagbladet): I flere år nå har Thomas forsøkt å trene seg opp til å kunne kjempe om seire i de store langløpene. Han har vært nær mange ganger. Men hver eneste gang har sjukdom og helseproblemer ødelagt for drømmen om nok en gang å få oppleve følelsen av en topptrent kropp som bærer deg fra start til mål i toppfart uten at det tilsynelatende koster deg noen verdens ting.

Han drømte om den opplevelsen sist vinter, vinteren før der, og vinteren før der igjen. Det ble ikke noe av. Nå har han slått det fra seg.

- Helsa holder ikke. Jeg må bare innse det. Jeg trener bra, jeg kommer fort i form. Men så blir jeg sjuk.

- Det var tungt.

- Slik var det i vår igjen - jeg kom fort i form, men ble sjuk tvert.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.