Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alsgaard ut - Hjelmeset inn på 15 km

INN ON THE CREEK (Dagbladet): Thomas Alsgaards helseproblemer gjorde at han ble vraket fra tirsdagens 15 kilometer. Odd-Bjørn Hjelmeset ble foretrukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Per i dag er det fire nordmenn som er bedre enn meg i klassisk, minst, sier en ikke alt for skuffet Alsgaard til Dagbladet.

Etter gårsdagens skuffende tremil, var Thomas ute på en rolig treningstur i går. I klassisk stil.

Trener Pål Gunnar Mikkelsplass hevder at han avventet Thomas' tremilprestasjon før han tok ut laget. Odd-Bjørn Hjelmeset fikk plassen Thomas mistet.

- Vi har tatt ut de fire beste klassiskløperne vi har per i dag, sier han.

Sammen med Hjelmeset skal Erling Jevne, Anders Aukland, Frode Estil stake seg til norsk heder og ære. Nedturen og spesielt smellen til Per Elofsson på tremila, skremmer de norske guttene.

- Vi vet vi må ta hensyn til høyden i løpsopplegget, men jeg tror det er lettere å sprekke på en fellesstart enn i intervallstart, sier Erling Jevne.

KINNSKJEGG-KAMERATENE: Her er 15-kilometerlaget: fra v. Erling Jevne, Frode Estil, Anders Auckland og Odd-Bjørn Hjelmeseth.
Hele Norges coronakart