Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alsgaard utfordrer Northug & co i NM

- Vil teste meg mot de beste.

HÅPER PÅ TOPP 20: Vår gamle langrennskonge Thomas Alsgaard vil måle krefter mot resten av norgeseliten i Stokke neste uke. Foto: Ulf Palm / SCANPIX SVERIGE
HÅPER PÅ TOPP 20: Vår gamle langrennskonge Thomas Alsgaard vil måle krefter mot resten av norgeseliten i Stokke neste uke. Foto: Ulf Palm / SCANPIX SVERIGE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Seks år etter sitt forrige NM, stiller Thomas Alsgaard på 15-kilometeren i Stokke neste torsdag, melder NRK.

Under NM skal Alsgaard både gå på ski og jobbe som NRK-ekspert. Men flere mener han burde satse for fullt på skiene for å gjøre et comeback under VM på hjemmebane neste år.

- Jeg føler meg i ganske bra form. Jeg synes at det er deilig å gå godt på ski igjen, og da har jeg i tillegg til langløpene jeg satser på, lyst til å gå et skikkelig skirenn og få testet meg litt mot de aller beste, sier Thomas Alsgaard.

Sist helg ble han nummer to i langløpet Jizerka i Tsjekkia, og flere har latt seg imponere av Alsgaards form.

- Hvis jeg kan klare å være blant de 20-25 beste vil jeg være veldig fornøyd, sier Alsgaard.

Det er ikke utenkelig at Alsgaard kan være med å kjempe om en plass på femmila under VM i Oslo neste år, og han stiller nok ikke i NM i år for å bli nummer 25.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!