Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alshammars gulldrøm kan bli knust av nakkeskade

- Vi må ta en dag av gangen, sier svensk svømmelege.

GULLDRØMMEN SOM BRAST? Therese Alshammar har vunnet mye i løpet av karrieren i bassenget, men mangler fortsatt et OL-gull. Nå står hun i fare for å miste mesterskapet med en nakkeskade. Foto: AP Photo/Andrew Medichini/NTB scanpix
GULLDRØMMEN SOM BRAST? Therese Alshammar har vunnet mye i løpet av karrieren i bassenget, men mangler fortsatt et OL-gull. Nå står hun i fare for å miste mesterskapet med en nakkeskade. Foto: AP Photo/Andrew Medichini/NTB scanpix Vis mer

Den svenske stjernesvømmeren Therese Alshammar sliter med en nakkesperre, som gjør at OL-starten hennes er i fare.

Det er en nerve som ligger i klem, som kan ødelegge for den svenske gullkandidaten.

- Nerveskaden gjør at hun ikke kan rotere i svømmingen, men nå tar vi en dag av gangen, sier René Tour, som er lege for det svenske svømmelandslaget.

Alshammar skulle hatt pressekonferanse i deltakerlandsbyen torsdag, men den ble det ikke noe av. Hun skal etter planen delta på 50 og 100 meter fri og er svenskene aller største gullhåp i London.

Hun har vunnet mye, men savner fortsatt et OL-gull i samlingen. Det skulle hun sikre seg den kommende uken, men nå kan mye tyde på at OL kommer til å gå uten henne på start.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media