Alstad skjøt Sverige i senk

Satte personlig scoringsrekord i OL-oppkjøringa.

NY PERS: Ida Alstad noterte seg for sju mål i OL-oppkjøringskampen mot Sverige og noterte seg dermed for personlig scoringsrekord i landslagsdrakta. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
NY PERS: Ida Alstad noterte seg for sju mål i OL-oppkjøringskampen mot Sverige og noterte seg dermed for personlig scoringsrekord i landslagsdrakta. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ida Alstad og håndballjentene vant igjen i OL-finpussen. Sverige ordnet skikkelig matching i én omgang i 26-19-triumfen lørdag.

At Thorir Hergeirssons lag vinner er regelen. Norge har nemlig bare tapt én av de siste 21 kampene. Nederlaget kom i VM-åpningen mot Tyskland i desember. For øvrig er det blitt 15 seirer og fem uavgjort siden september i fjor.

Norge har også vunnet seks av de ni siste mesterskapene og er tittelforsvarer både i EM, VM og OL.

- Jeg føler jeg er i mitt livs form. Det har aldri før vært så gøy å trene og spille kamper. Jeg takker for hjelpen fra Olympiatoppen og alt de bidrar med der. Men det er litt synd jeg ikke fikk vite om alt dette da jeg var 18 og ikke som nå 27, sa Alstad til NTB.

Skader hos Marit Malm Frafjord og Kristine Lunde-Borgersen har gitt henne en oppgave i midtforsvaret.

- Jeg trives der. Jeg er ikke så stor, men er bredskuldret og tøff. Jeg kan være som en veps, fortalte hun.

Selvtillit er det nok av i troppen to uker før OL. Lørdag var Ida Alstad lagets beste. Hun skjøt noen gnistrende langskudd og var som vanlig tøff i forsvar. Hun brukte også kvelden til å sette personlig scoringsrekord på landslaget med sju mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer