Alt eller ingenting for Remi Hereide

NAGANO (Dagbladet): Remi Hereide går for en god plassering på morgendagens 5000 meter under VM enkeltdistanser i Nagano. - Jeg er i kjempeslag og tror det er mulig å blande seg inn i toppen med et optimalt løp, sier Remi til Dagbladet :på nettet.

Remi har ikke hatt for vane å kjempe i toppen denne sesongen - ikke på grunn av fysiske forutsetninger, men dårligere teknikk enn de fleste.

For to år siden fikk den blide bergenseren fjerdeplass på både 5000 og 10 000 meter under VM enkeltdistanser i Calgary. Siden da har det meste gått galt, og fjorårssesongen ble helt spolert på grunn av øyesykdommen grå stær.

- Jeg har funnet tilbake til den tekniske biten, men har fortsatt veldig mye å gå på i forhold til de aller beste. Men akkurat nå går jeg så optimalt på skøyter som jeg kan gjøre. Oppturen kom i verdenscupløpet i Italia for tre uker siden, og jeg er optimist med tanke på morgendagens løp.

- Men jeg er en «enten-eller-løper» og går aldri på det jevne. Noen ganger går det riktig bra - andre ganger ender det med dårlig teknikk og elendige resultater. I morgen håper jeg på en skikkelig opptur, sier Remi Hereide.