NY BALL UNDER DRAKTA? Joshua King sikret seg matchballen han scoret hat trick med mot Stoke lørdag og puttet den under drakta. Tirsdag venter Cardiff på den norske formspissen. Foto: AFP.
NY BALL UNDER DRAKTA? Joshua King sikret seg matchballen han scoret hat trick med mot Stoke lørdag og puttet den under drakta. Tirsdag venter Cardiff på den norske formspissen. Foto: AFP.Vis mer

Alt er blitt mulig for Joshua King

Storspiller på banen og sitter med de beste forhandlingskortene.

Joshua King slo til så det sang i nettmaskene forrige lørdag i FA-cup kampen mot Stoke forrige lørdag.

Laget fra Premier League ble feid av banen med 4-1 på Ewood Park.

Tirsdag er sannsynligvis nordmannen i aksjon igjen mot Cardiff City.

Den norske angrepsspilleren slo til med hat trick lørdag, samt at han skaffet Blackburn straffe og Stoke et rødt kort.

- Det var litt av en oppvisning, sier journalist Alex James i Lancashire Telegraph til Dagbladet.

For fullt Joshua King er tydeligvis tilbake for fullt etter en ganske langvarig skade i ryggen. En såkalt bulende skive, som har satt ham ut av spill.

Han har hatt visse problemer med å spille seg inn på laget igjen.

Alex James forteller at manager Gary Bowyer har et luksusproblem i kveld, når Blackburn skal ut i en viktig seriekamp borte mot Cardiff.

- Bowyer har tre spisser i form å velge mellom nå. Jeg vet ikke hvem han kommer til å foretrekke, men jeg blir overrasket om han vraker nordmannen etter oppvisningen sist, sier Alex James.

- Det var ikke bare scoringene. Vi så hvordan han beveget seg, og alle sjansene han skapte. Han ga oss straffesparket også. Dere så hva hans beste egenskap er. Det er farten. Og så er vi alle ute etter sluttproduktet av en ballberøring. Enten om det er skudd, pasning, crossball eller scoringene han ga oss, skryter manager Gary Bowyer til Lancashire Telegraph.

- Alt er mulig - Jeg tror vi kan spille oss opp til en kvalifiseringsplass for Premier League. Vi må vinne i Cardiff. I fjor tapte vi ikke på tolv kamper mot slutten. Så alt er mulig, sier Joshua King til Lancashire Telegraph.

Blackburn er 11 poeng fra kvalifiseringsplass med 16 kamper igjen å spille.

Kingy, som han kalles i BLackburn håper oppvisningen mot Stoke gir ham startplass. Det vil i tilfelle bli andre gang siden romjula.

Bosman-spiller Joshua King er snart kontraktløs og såkalt bosman-spiller. Det betyr at King kan gå vederlagsfritt til en annen klubb. Den norske angrepsspileren sitter med de beste kortene.

Men Bowyer ønsker King med videre i Blackburn.

- Jeg vet de er i forhandlinger nå, forteller Alex James.