- Alt er min skyld

Claudio Ranieri angrer fiklingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Monaco - Chelsea 3-1: Kampen minutt for minutt!

(Dagbladet.no): På stillingen 1-1 og mot ti mann gjorde Chelseas italienske manager trekket som trolig koster laget en Champions League-finale.

Han byttet ut en back med en spiss i jakten på seier. I stedet slo Monaco til med to nye scoringer og 3-1 før returen på Stamford Bridge om to uker.

- Vi trengte en spiller til framme for å vinne kampen. Men det siste kvarteret dummet vi oss ut. Det er ikke spillernes feil, alt er min feil, sier Ranieri ifølge Reuters.

Italieren er kjent som «Tinkerman» i britisk presse, mannen som fikler for mye med lagoppstillingen. Og nå gjorde han det igjen.

- Andre omgang var de verste 45 minuttene vi har spilt hele sesongen. Det var som vi hadde 10 og de 11. Nå må vi levere vår beste kamp i den andre kampen, sier Ranieri.

Det er trolig ikke nok for å berge jobben. The Sun melder i dag at Chelseas styrtrike eier Roman Abramovitsj allerede har besøkt Porto-sjef Jose Mourinho med et fristende tilbud.

Nettopp Mourinho leder sitt lag mot Deportivo i den andre semifinalen i Champions League i kveld.

FYRSTELIG GLEDE:</B> Her har Shabani Nonda nettopp glidd inn 3-1 til Monaco i den første semifinalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer