VANSKELIG START: Etter en drøy måned i Celtic har Mikael Lustig til gode å komme på banen, på grunn av lyskeproblemer. Han mener hverdagen i skotsk fotball overgår hverdagen i Rosenborg på alle måter. 
Foto: Ned Alley / Scanpix
VANSKELIG START: Etter en drøy måned i Celtic har Mikael Lustig til gode å komme på banen, på grunn av lyskeproblemer. Han mener hverdagen i skotsk fotball overgår hverdagen i Rosenborg på alle måter. Foto: Ned Alley / ScanpixVis mer

- Alt er to, tre hakk bedre enn i Rosenborg

Men Mikael Lustig har ikke spilt ett minutt i Celtic.

(Dagbladet): Etter tre og en halv sesong i Rosenborg skrev Mikael Lustig under for Celtic på lille julaften i fjor.

Fortsatt venter han på å debutere for sin nye klubb, men svensken er likevel klar på at det meste overgår det han opplevde på Lerkendal.

- Alt er to, tre hakk bedre enn i Rosenborg. Laget går som toget, og alle er snille. Det eneste jeg savner er å spille selv, sier Lustig til Aftonbladet.

At høyrebacken så langt har sett kampene fra tribunen handler ikke nødvendigvis om at han ikke duger. Derimot har Lustig slitt med lyskestrekk siden han ankom Glasgow.

- Vi sa at vi skulle ta starten som en liten oppkjøring, men nå tar det noen uker ekstra, sier han.

Om fire måneder starter EM i Polen og Ukraina. Lustig har vært fast på landslaget i kvalifiseringen, men frykter ikke at plassen selv om han ennå står uten spilletid i Celtic.

- I mitt tilfelle er jeg i ny klubb, og skadet. Jeg er jo ikke vraket, sier Lustig.