Alt for Norge

- Sannsynligheten for at jeg at jeg spiller kampene mot Canada og Russland er svært liten. Det er viktigere at jeg er klar til kampen mot Italia, sier Trond Magnussen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han tror Norge er gode nok til å unngå sisteplassen i gruppa med Canada, Russland og Italia.

- Realistisk sett vil kampen mot Italia 1. mai bli vår nøkkelkamp. Vinner vi den unngår vi ganske sikkert også fjerde og sisteplassen i pulja, og dermed vil plassen i A-pulja være sikret, sier Trond.

Gjennombrudd

Med unntak av Espen «Shampo» Knutsen har Trond Magnussen i flere år vært Norges største stjerne. Likevel var det først i St. Petersburg i fjor at Fredrikstad-gutten fikk sitt virkelige gjennombrudd internasjonalt. Han scoret tre mål og hadde seks assists på Norges seks VM-kamper. Til slutt endte han på delt fjerdeplass på poenglista med sine ni poeng, og flere NHL-speidere uttalte seg rosende om den lille norske krigeren.

Men det ble kun med rosen, til tross for at Trond Magnussen strålte i et mesterskap hvor det deltok hele 111 NHL-spillere, riktignok med få av de virkelig store stjernene tilstede.

- NHL har jeg slått fra meg. Det blir brukt mot meg at jeg kun er 175 centimeter høy, og det er ingen fordel på så små baner som de har i NHL. Men jeg klager ikke, sjøl synes jeg at jeg lever et godt hockeyliv, sier Trond.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer