- Alt for Vålerenga

- Nå lengter jeg etter å score for Vålerenga igjen og redde plassen i tippeligaen, sier John Carew (19) foran Bislett-kampen mot Tromsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I to U21-landskamper på rad har han lagd hat-trick. Det har fått både Juventus og Nottingham Forest til å se nærmere på Vålerenga-spissen.

- At det er proffagenter på tribunen, spiller ingen rolle. Jeg spiller for at Vålerenga skal beholde plassen, ikke for meg sjøl. En eventuell proffkontrakt kommer i andre rekke, sier John Carew til Dagbladet.

Fem seriemål har han lagd så langt i år. U21-landskampene mot Slovenia (3-1) og Albania (4-1) forteller at det er flere i vente.

- Jeg er i mitt livs form, har selvtillit og enda mer krutt på lager. Alt går av seg sjøl. Jeg er smigret over all rosen etter kampene, men blir ikke høy på pæra av den grunn, sier John Carew foran Tromsø-kampen.

Det blir garantert en tøff batalje. På Alfheim i sommer vant hjemmelaget 2-1.

- Jeg ser for meg at Kongsvinger slår Viking, og kommer opp på 27 poeng. Da vil vi få det tøft, sier Vålerenga-manager Egil Drillo Olsen.

Han karakteriserer John Carew som en ønskespiller i et 4-5-1 system, og håper farten, fintene og skuddstyrken hans skal bidra til en ny seier i høstens siste hjemmekamp i tippeligaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer