- Alt for Vålerenga

- Nå lengter jeg etter å score for Vålerenga igjen og redde plassen i tippeligaen, sier John Carew (19) foran Bislett-kampen mot Tromsø.

I to U21-landskamper på rad har han lagd hat-trick. Det har fått både Juventus og Nottingham Forest til å se nærmere på Vålerenga-spissen.

- At det er proffagenter på tribunen, spiller ingen rolle. Jeg spiller for at Vålerenga skal beholde plassen, ikke for meg sjøl. En eventuell proffkontrakt kommer i andre rekke, sier John Carew til Dagbladet.

Fem seriemål har han lagd så langt i år. U21-landskampene mot Slovenia (3-1) og Albania (4-1) forteller at det er flere i vente.

- Jeg er i mitt livs form, har selvtillit og enda mer krutt på lager.
Alt går av seg sjøl. Jeg er smigret over all rosen etter kampene, men blir ikke høy på pæra av den grunn, sier John Carew foran Tromsø-kampen.

Det blir garantert en tøff batalje. På Alfheim i sommer vant hjemmelaget 2-1.

- Jeg ser for meg at Kongsvinger slår Viking, og kommer opp på 27 poeng. Da vil vi få det tøft, sier Vålerenga-manager Egil Drillo Olsen.

Han karakteriserer John Carew som en ønskespiller i et 4-5-1 system, og håper farten, fintene og skuddstyrken hans skal bidra til en ny seier i høstens siste hjemmekamp i tippeligaen.

Sjansene for at Drillo fortsetter i Vålerenga, er gode.

- Drillo-stilen er i stadig utvikling. Jeg kom aldri i land med den på landslaget, og mener det er mye å gå på. Gjennombruddshissigheten kan bli større, ballen kan gå enda fortere framover og antallet touch reduseres. Får vi til dette, vil laget score enda flere mål. Det kunne vært moro å se hvor langt vi kunne nå, sier Drillo til Dagbladet.