Alt går galt for landslaget i Makedonia

Satt fast i kokvarm flykabin etter strømstans på bakken.

KLAMT: Strømmangel på flyplassen i SKopje sørget for at flyet med det norske landslaget ombord ikke fikk i gang motorene og dermed heller ikke klimaanlegget. Det ble dermed en klam og varm ventetid før charterflyet kom seg avgårde i retning Rotterdam.Foto: Thomas Sæbø/MMSFoto: Thomas Sæbø/MMS
KLAMT: Strømmangel på flyplassen i SKopje sørget for at flyet med det norske landslaget ombord ikke fikk i gang motorene og dermed heller ikke klimaanlegget. Det ble dermed en klam og varm ventetid før charterflyet kom seg avgårde i retning Rotterdam.Foto: Thomas Sæbø/MMSFoto: Thomas Sæbø/MMSVis mer

|||SKOPJE/OSLO (Dagbladet.no): Makedonia - Norge 0-0.

Som om det ikke var nok at Makedonia-oppholdet hadde fortonet seg som et mareritt rent sportslig, ble også avreisen fra Skopje typisk nok av det ubehagelige slaget.

Strømmangel på bakken satte nemlig en effektiv stopper for å få i gang motorene på charterflyet med det norske landslaget ombord.

Dermed fikk man heller ikke i gang klimaanlegget ombord, og inneklimaet begynte snart å minne mer om en sauna enn en flykabin.

Flyet ble stående på bakken i en time og et kvarter før bakkepersonellet fikk orden på problemene. Det ledet naturlig nok til høylytt frustrasjon hos enkelte av passasjerene omgitt av 40 klamme plussgrader.

Kabinpersonalet hos flyselskapet Transavia, som var chartret av nederlandske KLM, forsøkte å bedre komforten ved å dele ut vannflasker før flyet omsider kom seg avgårde til Rotterdam.