Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lars Bohinen og Sandefjord ble utspilt i Bergen

Alt gikk galt: - 16. mai skal jo være en festkveld. For oss ble det bare sorgen

Sandefjord-trener Lars Bohinen fortviler etter stortapet mot Brann.

GIKK PÅ ET STORTAP: Sandefjords trener Lars Bohinen i mixed zone etter eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sandefjord på Brann Stadion.  5-0.


Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
GIKK PÅ ET STORTAP: Sandefjords trener Lars Bohinen i mixed zone etter eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sandefjord på Brann Stadion. 5-0. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en slagen, men fattet Sandefjord-trener som møtte pressen etter 5-0-tapet mot Brann i kveld. Det var ikke dette han hadde sett for seg på fotballens festdag i Norge.

- Nei, hva skal jeg si. Ingenting stemte. Vi spiller ikke på den måten vi blir enige om. Vi er ikke med i det hele tatt. Det ble menn mot mus i 90 minutter. Å stå på sidelinjen og se vi bli utspilt av Brann, var noe av det kjipeste jeg har vært med på, på lenge, sier Lars Bohinen.

Ikke bekymret
Til tross for nedsablingen i Bergen, er ikke Bohinen bekymret for de neste kampene. I hvert fall ikke mye.

- Inntil i kveld har vi gjort det bra. Vært gnien bakover og spilt god fotball. Det raser litt sammen i dag, men vi skal lære av nederlag også. Ennå er det tidlig i sesongen, og vi har tid til å reise oss. Så selv om Brann-kampen ble håpløs, er det ingen grunn til å henge alt for mye med hodet. Slike tap skjer, men det er like bittert hver gang, sier Bohinen.

Ble en fest
I andre delen av pressesonen står Lars Arne Nilsen. Brann-treneren var like rolig som vanlig. Det skal mer enn en 5-0-seier til for at treneren slår salto av glede.

Bergen  20170516.
5-0 seier til Brann med tv. Ruben Kristiansen, trener Lars Arne Nilsen, Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen og Vito Wormgoor i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sandefjord på Brann Stadion.


Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Bergen 20170516. 5-0 seier til Brann med tv. Ruben Kristiansen, trener Lars Arne Nilsen, Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen og Vito Wormgoor i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sandefjord på Brann Stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

- I dag gjør hele laget en imponerende innsats. Jeg vil nok karakterisere første omgang som en av de beste jeg har hatt som Brann-trener. Det var fest, det var imponerende angrepsspill og det var et kollektiv som fungerte 100 prosent. Nå har vi ni mål på to kamper, og 20-7 i målforskjell så langt i sesongen, det lover godt for fortsettelsen. For; vi har en del å gå på, gliser Nilsen lurt.