- Alt jeg sier blir feil

Zlatan Ibrahimovic prater endelig ut om medieboikotten, den påståtte nedskallingen og den verkende ryggen.

- Uansett hva jeg sier, så blir det feil. Jeg feiltolkes og ting jeg sier blir slått stort opp. Jeg vil være åpen, det blir bare feil. Det finnes ingen krig med media, jeg har aldri boikottet pressen, sier Zlatan Ibrahimovic til det svenske nyhetsbyrået TT foran landskampen mot Island.

Skallet ikke

Zlatan har storspilt for Juventus, men har vært like mye omtalt for å nekte å stille opp i intervjuer med Aftonbladet og Sveriges Television. I siste serierunde mot Udinese ble Sveriges største fotballstjerne også beskyldt for å skalle ned den solide midtstopperen Sanchez Cribari.

- Han dro meg i trøya og jeg lente meg mot ham. Det gikk to sekunder, han hoppet og det gikk to sekunder til. Jeg kikket på dommeren, han bare lo. Han så nemlig at det var snakk om filming. Da jeg gikk på internett og leste svenske aviser sto det at jeg hadde skallet ham ned og risikerte utestengelse. Sånn var det ikke, sier Zlatan som også får støtte fra TV-bildene.

Fortsatt vondt

Den italienske storklubben Juventus sliter for tiden med skader på sine angrepsspillere. Stjernen Alessandro Del Piero har trøblete akilles, David Trezeguet en skulder ute av ledd og nå sliter selveste Zlatan, Sveriges fotballikon med kranglete rygg.

- De ringer hver dag og spør hvordan jeg har det. De er glade i meg, de blir stolt av meg hver gang jeg snakker om Juventus. Det ser bedre ut nå, jeg har fortsatt vondt i ryggen og får kramper. Da stivner jeg, sier Zlatan åpenhjertig.

(NTB)

SNAKKER UT: Zlatan Ibrahimovic.