- Alt kan skje

Arrangørene hørte på Henning. Dermed er 2. plassen innen rekkevidde.

(Dagbladet.no): Henning Solberg var en småirritert mann etter dagens Rally Kypros.

Årsaken var at Manfred Stohl, privatføreren fra Citroen som Solberg kjemper med om 2. plassen, hadde sluppet å kjøre de to siste fartsprøvene.

På grunn av en ulykke på SS11, og av sikkerhetsmessige årsaker på SS12, kansellerte arrangørene fartsprøvene før Stohl og suverene Sebastien Loeb hadde rukket å kjøre.

Dermed lå det i kortene at begge skulle få tildelt den samme tiden som bestemann på prøvene.

- Det er urettferdig. Vi mener at han burde få den samme tiden som oss, siden han også er privatkjører, sier Henning Solberg til Dagbladet.no.

I samme øyeblikk hører vi kartleser Cato Menkerud gi en beskjed til Henning.

- Fantastisk! Nå fikk jeg akkurat meldingen om at de har hørt på oss. Dette er helt rått. Da blir det bare 40 sekunder opp til 2. plassen i morgen, ler en tydelig fornøyd Solberg.

Dermed er det fortsatt kamp. Flere forhåndsfavoritter har gått på trynet på Kypros, og Solberg utelukker ikke at det også kan skje med Loeb eller Stohl.

- Alt kan skje

- Alt er mulig her. Men først og fremst er målet mitt å komme opp på 2. plassen. Det blir tøft, men det kan gå, sier Solberg.

Nå gjelder det imidlertid å hvile før en ny tøff dag i morgen.

- Faen, det er ekstremt hardt. Det rister og slår i kroppen. Men jeg er storfornøyd med kjøringa, og gleder meg, sier han.

Rally Kypros starter opp igjen kl. 06.18 i morgen tidlig.