KJØRER BIL. Tom Erik Solberg har en sjelden god vinnersjanse med Norheim Faksen på Bjerke onsdag. Alt ser lyst ut på forhånd. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
KJØRER BIL. Tom Erik Solberg har en sjelden god vinnersjanse med Norheim Faksen på Bjerke onsdag. Alt ser lyst ut på forhånd. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Alt peker mot seier

Solberg kjører bil i V65.

||| • Grip sjansen til å vinne store gevinster i dobbel jackpotomgang!

Alt peker i rett retning for folkebankeren.

Norheim Faksen var som en bil å kjøre sist. Hesten fungerte perfekt.

Som regel er det et eller annet å sette fingeren på, som kan gjøre det litt usikkert vedrørende en hests vinnersjanser. Men ikke denne gang. Ikke et eneste moment er av negativ karakter, når det gjelder Norheim Faksens sjanser i V65-omgangen på Bjerke onsdag.

-Jeg er enig. Det ser veldig bra ut. Norheim Faksen skal være en banker ut fra det han viste sist, konstaterer kusk Tom Erik Solberg til Dagbladet.

Kaldblodshingsten hadde skiftet treningskvarter før det forrige løpet. Nå er det Lars O. Romtveit på Skoppum i Vestfold som har ansvaret. Og det var en tydelig forbedret hest som kom til start for en uke siden. Etter hardt press fra gode Knell i kamp om føringen, var det flust av krefter igjen på oppløpet. Norheim Faksen taktet flott om og spurtet strålende.

Alt er perfekt

Det løpet har garantert gjort hesten godt. Norheim Faksen er perfekt ute i grunnlaget og har trukket det perfekte andre sporet bak bilen. Det kan ikke se bedre ut enn dette på forhånd.

Tom Erik Solberg har et par andre sjanser også. Her er hans vurderinger:

-1 Becky's Joy er maks en trippelkandidat. Han har sitt å slite med. Han har rett og slett en dårlig teknikk. Jeg tror ikke han vinner. Jeg har mer tro på 1 Tekno Elden. Innersporet bak bilen er sjanseartet. Men han kan en god del. Derimot er det mye usikkerhet rundt en hest som brøt feilfritt i siste start, avslutter Tom Erik Solberg.