Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alt raste ned fra veggene og knuste

Dramatisk for Aarøy i Japan.

JAPAN-PROFF: Tor Hogne Aarøy forlot Aafk i vinter og spiller for tida for Chiba-klubben JEF United. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
JAPAN-PROFF: Tor Hogne Aarøy forlot Aafk i vinter og spiller for tida for Chiba-klubben JEF United. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer


Alle helgens kamper i de to øverste divisjonene i japansk fotball er avlyst etter jordskjelvet. Tor Hogne Aarøy opplevde dramatikken på nært hold i Chiba, utenfor Tokyo.

- Alt raste ned fra veggene og knuste. Det var skikkelig skummelt, sier Aarøy til smp.no.

- Vi er vant til små jordskjelv, så vi ventet egentlig bare på at det skulle slutte. Men så ble skjelvet bare sterkere og sterkere. Bygningene i området vi bor i er bygd for å tåle kraftige jordskjelv, og jeg kan ikke se noen skader på bygningen. Men i parken rett over gata er det mange sprekker i jorda, og det kommer opp vann fra grunnen. Vi hører utrykningskjøretøyer hele tiden, sier han til avisen.

Aarøy og familien bor i 11. etasje like i nærheten av havet.

Den japanske sesongen startet sist helg. Det er uklart hvor lenge fotballen stoppes i landet.

Jordskjelvet rammet den nordøstre delen av landet. Det er også sendt ut et tsunamivarsel.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media