- Alt sammen skal komme fram

Her tørker Berit Riise vekk tårer etter at sønnen John Arne har scoret Norges første mål.

PÅ TRIBUNEN: Da John Arne Riise scoret for Norge, ble inntrykkene for sterke for mamma Berit. Hun satt på tribunen sammen med ektemannen Tormod og barnebarna Ariana (til John Arne) og Noah (til Bjørn Helge). Foto: ARNT E. FOLVIK
PÅ TRIBUNEN: Da John Arne Riise scoret for Norge, ble inntrykkene for sterke for mamma Berit. Hun satt på tribunen sammen med ektemannen Tormod og barnebarna Ariana (til John Arne) og Noah (til Bjørn Helge). Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Norge - Skottland 4-0.

John Arne Riise hadde en oppladning til Skottland-kampen ingen misunner ham. Tidligere fotballagent Einar Baardsens beskrivelser i rettssalen ville tatt fra de fleste nattesøvnen, men ikke hos Roma-proffen.

- Han sov som en stein i natt, forteller romkamerat Bjørn Helge Riise.

 

- Ledd mye av saken

Han levner likevel ikke Baardsen mye ære for behandlingen og omtalen av storbror Riise.

- Einar Baardsen er en ikkeperson for meg. Han kan bare stå der og sutre.

 

- Vi har ledd mye av denne saken sammen. John Arne viser i dag hva han og familien er lagd av. Det er noe i genene våre, og John Arne er mentalt utrolig sterk. Vi klarer oss alltid, det viser vi til gangs i dag, sier Bjørn Helge Riise til Dagbladet.

Mens Skottlands brødrepar hadde en nitrist dag på jobben (lillebror Gary Caldwell utvist etter 33 minutter, storebror Stephen byttet ut etter 48), fortsatte Riise-brødrene å herjer på de norske flankene til mor Berits store glede.

- Det er lenge siden jeg har sett John Arne så trygg som i dag. Det er utrolig det han gjør. Både han, Bjørn Helge og egentlig hele laget gjør en fantastisk innsats, sier Berit Riise til Dagbladet.

 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer