TØFF TID: Olivier Giroud ble tatt på fersken på et hotellrom sammen med Celia Kay natta før kampen mot Crystal Palace i forrige måned.. Foto: NTB Scanpix / Twitter.
TØFF TID: Olivier Giroud ble tatt på fersken på et hotellrom sammen med Celia Kay natta før kampen mot Crystal Palace i forrige måned.. Foto: NTB Scanpix / Twitter.Vis mer

- Alt som har skjedd gjør meg sterkere

Giroud etter sex-skandalen.

Følg Bayern - Arsenal fra klokka 20.45.

(Dagbladet): Olivier Giroud (27) og Arsenal må snu 0-2 mot Bayern Munchen i åttedelsfinalen i Champions League i kveld.

Giroud har vært i utenomsportslig trøbbel de siste ukene etter at han ble tatt på fersken med undertøysmodellen Celia Kay.

Nå snakker han ut i britisk presse.

- Noe av det som er sagt er sant. Noe er usant. Men dette tilhører fortida, sier Giroud til Daily Mail.

- Det som ikke dreper, gjør meg sterkere. Jeg er sikker på at alt som er skjedd gjør meg sterkere, sier den franske spissen.

Avslørt Det var et skandaleoppslag i The Sun som avslørte mer enn at Giroud og Kay delte hotellrom.

Avisa hadde bilder som viste Kay ankomme og forlate luksushotellet Four Seasons i London, og kan fortelle at Kay var der i litt over tre timer. Avisa oppgir også at de to befant seg på romnummer 506.

- Nå skal jeg bare fokusere på det som skjer på banen og å ta vare på familien min, sier Giroud.

Han fortsetter:

- Det har vært en tøff periode. Du må være sterk mentalt. Samtalene med Arsene Wenger (manager) har vært veldig viktig. Han er en jeg kan snakke ut med. Nå vil jeg bare glemme alt og komme meg videre, sier Giroud.

Starter mot Bayern Giroud nektet først for at noe hadde skjedd, men måtte ut i pressen og legge seg flat etter bilder av spissen inne på hotellet i undertøy. 

Han beklaget til sin kone Jennifer, familie og venner, via Twitter.

Giroud scoret to ganger i Arsenals 4-1-seier mot Everton lørdag.

Spissen er i startoppstillingen til kveldens kamp mot Bayern.

I kveld mot Bayern Munchen på Allianz Arena trenger Arsenal minst to scoringer for å ha håp om avensement.

STARTER MOT BAYERN: Arsenals Olivier Giroud er i startoppstillingen mot Bayern Munchen. Før kampen snakket han ut om sex-skandalen som har preget ham de siste ukene. Foto:  AFP PHOTO/GLYN KIRK
STARTER MOT BAYERN: Arsenals Olivier Giroud er i startoppstillingen mot Bayern Munchen. Før kampen snakket han ut om sex-skandalen som har preget ham de siste ukene. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer