Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alt som kommer vil vurderes

Men TIL-gutta aner ingenting om klubbframtida.

UVISS FRAMTID: Brann har lagt inn et bud på Tore Reginiussen (t.h.), som helst ønsker seg til utlandet. Midtstopperen er uansett uviss på hva overgangsvinduets siste dag kommer til å bringe. 
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
UVISS FRAMTID: Brann har lagt inn et bud på Tore Reginiussen (t.h.), som helst ønsker seg til utlandet. Midtstopperen er uansett uviss på hva overgangsvinduets siste dag kommer til å bringe. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX Vis mer

TROMSØ (Dagbladet.no): Tromsø - Fredrikstad 2-0.

I går storspilte Tromsø da de slo Fredrikstad 2-0 hjemme på Alfheim Stadion. Men etter kampen var det minst like mye snakk om spillersalg og klubbøkonomi som fotballen ute på banen. 

Rosenborg har vist sin klare interesse for Morten Moldskred, mens Brann har lagt inn et bud på stopper Tore Reginiussen. 

Men kun timer før overgangsvinduet stenger så er det fortsatt ingenting som er konkret. 

- Vi får se hva som skjer. Jeg vet ikke. I utgangspunktet er det utlandet som er mest interessant, men alt som kommer vil vurderes, forteller Tore Reginiussen. 

- Ikke peiling
Morten Moldskred er om mulig enda mindre konkret enn lagkamerat Reginiussen. 

- Jeg har ikke peiling, hevder Tromsø-spissen.

Samtidig er det også gode muligheter for å bli i Tromsø, i hvert fall ut sesongen.

- Det kan være aktuelt å bli også. Vi har mye spennende på gang her i Tromsø, sier Reginiussen. 

Økonomiske problemer

Men det spørs om klubbøkonomien i Tromsø tillater akkurat det. Torsdag røk laget ut 4-3 sammenlagt for spanske Athletic Bilbao og gikk dermed glipp av en kjærkommen økonomisk bonus i form av et gruppespill i Europaligaen. Den økonomiske situasjonen i Tromsø har lenge vært problematisk.

Tromsø-kaptein Sigurd Rushfeldt er forberedt på at laget kan miste viktige spillere. 

- IKKE PEILING: Rosenborg er interesserte i Morten Moldskred. Selv har han etter eget utsagn ikke peiling på hva som skjer på overgangsfronten.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
- IKKE PEILING: Rosenborg er interesserte i Morten Moldskred. Selv har han etter eget utsagn ikke peiling på hva som skjer på overgangsfronten. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX Vis mer

- Gode spillere er vanskelig å erstatte og det er klart vi merker det hvis vi mister flere av dem. Men selv om ikke har en så stor stall så har vi folk som kan gå inn å gjøre en god jobb. 

- Ingen større enn klubben
Den frittalende Tromsø-keeperen Sead Ramovic inntar en litt mer filosofisk tilnærming. 

- Uansett hvem som går og hvem som blir så er ingen større enn klubben. Vi har bra spillere på benken som kommer inn. Og, ikke minst, vi har en strålende trener som vet hva han gjør, mener Tromsø-målvakten. 

Everton har vært en av klubbene som har vist sin interesse for landslagsspiller Tore Reginiussen. I går bekreftet i midlertidig Liverpool-klubben at de er i ferd med å sikre en avtale med Atletico Madrid om stopper Jonny Heitinga. Det gjør nok at Reginiussens sjanser for Everton-spill er betraktelig mindre. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling