- Alt som kommer vil vurderes

Men TIL-gutta aner ingenting om klubbframtida.

UVISS FRAMTID: Brann har lagt inn et bud på Tore Reginiussen (t.h.), som helst ønsker seg til utlandet. Midtstopperen er uansett uviss på hva overgangsvinduets siste dag kommer til å bringe. 
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
UVISS FRAMTID: Brann har lagt inn et bud på Tore Reginiussen (t.h.), som helst ønsker seg til utlandet. Midtstopperen er uansett uviss på hva overgangsvinduets siste dag kommer til å bringe. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet.no): Tromsø - Fredrikstad 2-0.

I går storspilte Tromsø da de slo Fredrikstad 2-0 hjemme på Alfheim Stadion. Men etter kampen var det minst like mye snakk om spillersalg og klubbøkonomi som fotballen ute på banen. Rosenborg har vist sin klare interesse for Morten Moldskred, mens Brann har lagt inn et bud på stopper Tore Reginiussen. Men kun timer før overgangsvinduet stenger så er det fortsatt ingenting som er konkret. - Vi får se hva som skjer. Jeg vet ikke. I utgangspunktet er det utlandet som er mest interessant, men alt som kommer vil vurderes, forteller Tore Reginiussen. 

- Ikke peilingMorten Moldskred er om mulig enda mindre konkret enn lagkamerat Reginiussen. - Jeg har ikke peiling, hevder Tromsø-spissen.

Samtidig er det også gode muligheter for å bli i Tromsø, i hvert fall ut sesongen.

- Det kan være aktuelt å bli også. Vi har mye spennende på gang her i Tromsø, sier Reginiussen.  Økonomiske problemerMen det spørs om klubbøkonomien i Tromsø tillater akkurat det. Torsdag røk laget ut 4-3 sammenlagt for spanske Athletic Bilbao og gikk dermed glipp av en kjærkommen økonomisk bonus i form av et gruppespill i Europaligaen. Den økonomiske situasjonen i Tromsø har lenge vært problematisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer