Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alt tyder på at Deila kvitter seg med Jo Inge Berget

- Har ikke bestemt oss ennå.

PÅ VEI BORT: Jo Inge Berget har vært lånt ut fra Cardiff til Celtic siden i sommer, men nå tyder det meste på at han er ferdig i Skottland. Foto: Leszek Szymaski / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Jo Inge Berget har vært lånt ut fra Cardiff til Celtic siden i sommer, men nå tyder det meste på at han er ferdig i Skottland. Foto: Leszek Szymaski / NTB Scanpix Vis mer

Cardiff-utleide Jo Inge Bergets tid i Celtic ser ut til å forbi etter nyttår.

- Jo Inges kontrakt går ut i januar. Vi har ikke bestemt oss ennå, men jeg tror han trenger spilletid og derfor vil han se etter andre alternativer, sier manager Ronny Deila ifølge Evening Times.

Berget har ikke fått spilletid for den skotske klubben siden europaligakampen mot Dinamo Zagreb 2. oktober.

Deila håper derimot å beholde sin andre leiesoldat fra Skandinavia.

John Guidetti har imponert stort med sine elleve scoringer i Celtic-drakten. Deila håper at den Manchester City-eide spissen signerer en ny kontrakt for de grønne og hvite.

- Vi snakker mye sammen. Forhåpentligvis kan vi komme til enighet. Jeg tror det er et godt valg for ham og jeg tror han ønsker det. Men det er mange personer involvert i en slik avgjørelse, sier Deila.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media