- Alt tyder på en strekk

Neppe landskamp for Iversen.

(Dagbladet.no): Steffen Iversen måtte gi seg med en leggskade på oppvarmingen i forkant av kampen mot Brøndby på torsdag.

Nå viser det seg at RBK-spissen sannsynligvis har pådratt seg en strekk.

- Steffen har en blødning i muskelen, og alt tyder på at det er en strekk, sier medisinsk koordinator Håkon Schwabe til RBK.no.

Tidligere har Schwabe anslått et skadeavbrekk på 3-4 uker ved en strekkskade. Isåfall ryker landskampene mot Skottland (11.okt) og Nederland (15.okt).

- Han blir her for å få behandling også i helga, men det er fortsatt for tidlig å si om han vil bli klar til landskampene, forklarer Schwabe.

Tarik Elyonoussi har allerede varslet at han er klar til å overta Iversens plass, hvis landslagsledelsen trenger en erstatter for RBK-spissen.

Iversen selv er positiv med tanke på å rekke landskampene.

- Dette er veldig kjedelig, men samtidig har jeg kjent en veldig fremgang de siste dagene, og jeg er positiv med tanke på landskampene. Jeg vil veldig gjerne rekke dem, sier han.

SANNSYNLIG STREKK: Steffen Iversen har sannsynligvis pådratt seg en strekk, ifølge medisinsk koordinator i RBK, Håkon Schwabe. Foto: Tom Østhuus, Dagbladet
SANNSYNLIG STREKK: Steffen Iversen har sannsynligvis pådratt seg en strekk, ifølge medisinsk koordinator i RBK, Håkon Schwabe. Foto: Tom Østhuus, Dagbladet Vis mer
- Alt tyder på en strekk