Alta-dommer underkjente scoring for Strømmen - det tjente Alta på

Begge kjemper mot nedrykk. - Dette er veldig uheldig, sier Strømmen.

FIKK SCORING ANNULLERT: Denne offsidesituasjonen er såpass marginal at TV-bildene ikke gir noe klart svar på om linjedommeren gjorde rett eller ikke da han hevet flagget, og Strømmen fikk 2-1-scoringen annullert. Men linjedommerens tilhørighet til Alta - som i likhet med Strømmen kjemper for å overleve i Adeccoligaen - har uunngåelig nok blitt et tema i etterkant av kampen. Bildegrab: TV 2
FIKK SCORING ANNULLERT: Denne offsidesituasjonen er såpass marginal at TV-bildene ikke gir noe klart svar på om linjedommeren gjorde rett eller ikke da han hevet flagget, og Strømmen fikk 2-1-scoringen annullert. Men linjedommerens tilhørighet til Alta - som i likhet med Strømmen kjemper for å overleve i Adeccoligaen - har uunngåelig nok blitt et tema i etterkant av kampen. Bildegrab: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strømmen - Hødd 1-1

(Dagbladet): Strømmen ligger på den fjerde og siste nedrykksplassen i Adeccoligaen, med to poeng mindre enn Alta på plassen foran.

Til gårsdagens hjemmemøte mot Hødd hadde NFF likevel oppnevnt Tom Egil Hansen fra Alta som en av to assistentdommere. Han kom i fokus da han i 1. omgangs siste minutt markerte for offside da Strømmen gikk opp til 2-1.

Reprisene gir ikke noe klart svar på om den avgjørelsen var rett eller ikke, den var uansett marginal, men linjemannens Alta-tilhørighet bidro selvsagt til at det ble stilt spørsmål rundt habiliteten (se situasjonen fra ca. 3:20 her).

Kampen endte 1-1, og i dag var Strømmens daglige leder Per Nygren i kontakt med dommersjef Rune Pedersen i NFF.

- Jeg kontaktet forbundet i dag tidlig, på oppfordring fra delegaten på kampen i går. Rune Pedersen legger seg flat og sier at det ikke skal forekomme, men det hjelper så lite i denne situasjonen. Vi gjør ikke noe mer ut av det, men vi synes det er beklagelig. Det er utrolig at linjemannen ikke selv oppfatter seg som inhabil på forhånd, han burde sett det problematiske i det, og jeg burde også oppdaget det. Det er i hvert fall helt naturlig at det blir støy når slike ting skjer, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer