Alves kritiserer klubbledelsen for at de lot Abidal gå

- Det ga en bitter ettersmak.

KRITISERER BARCA-POLITIKKEN: Dani Alves går ut med en kraftsalve mot egen ledelse etter at Eric Abidal ikke ble tilbudt ny kontrakt av klubben. Foto: AFP PHOTO / LLUIS GENE
KRITISERER BARCA-POLITIKKEN: Dani Alves går ut med en kraftsalve mot egen ledelse etter at Eric Abidal ikke ble tilbudt ny kontrakt av klubben. Foto: AFP PHOTO / LLUIS GENEVis mer

Barcelona-backen Daniel Alves forstår ikke hvorfor storklubben ikke ga Eric Abidal en ny kontrakt.

I mai forlot Abidal Barcelona med tårer i øynene etter å ha fått beskjed om at han ikke fikk fornyet sin avtale. Den tidligere kreftsyke venstrebacken undertegnet for franske Monaco i juli.

- Jeg har overtatt trøye nummer 22 fordi jeg elsker Abidal, og jeg forstår ikke situasjonen han er i. Det var en ubehagelig overraskelse å få vite at han ikke skulle være med oss videre, sier Alves til radiokanalen RAC 1, ifølge AS.

- På grunn av innsatsen han la ned og alt han har vært gjennom, burde de (Barcelona) gitt ham en ny kontrakt. Det gjorde meg opprørt, legger brasilianeren til.

Samtidig sier han at det er mulig at det lå mer bak Abidal-vrakingen enn han er kjent med.

- Barca viste at det er mer enn bare en fotballklubb med tanke på det som ble gjort for å hjelpe ham tilbake. At han så måtte dra, gir en bitter ettersmak. Men nå må han tenke på sin egen framtid. Jeg er sikker på at han vil fortsette å være et forbilde for alle rundt seg, sier Alves.

(NTB)