Alvorlig korsbåndskade for Steenslid

Solskjær må klare seg uten nøkkelspiller i minst seks måneder.

SKADET KORSBÅNDET: Børre Steenslid håpet det beste, men fryktet det verste etter at han skadet kneet tidlig i gårsdagens treningskamp mot Tromsø. Se situasjonen 17 sekunder inn i TV 2s høydepunkter fra kampen litt lengre ned i artikkelen. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix
SKADET KORSBÅNDET: Børre Steenslid håpet det beste, men fryktet det verste etter at han skadet kneet tidlig i gårsdagens treningskamp mot Tromsø. Se situasjonen 17 sekunder inn i TV 2s høydepunkter fra kampen litt lengre ned i artikkelen. Foto: Terje Bendiksby, ScanpixVis mer

Moldes nyinnkjøpte stopperkjempe, Børre Steenslid, er ute av spill i minst seks måneder, skriver Nettavisen.

- Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig korsbåndskade. Og han kommer ikke til å spille fotball på i alle fall seks måneder, sier Molde-lege Dag Sunde til Nettavisen.

Steenslid ødela kneet i en treningskamp mot Tromsø i går. I verste fall ryker hele sesongen for den tidligere Viking-spilleren. Molde håper spilleren rekker siste del av sesongen.

- Vi kan håpe, men ingenting er sikkert. Man kan ikke si med sikkerhet hvor lenge han blir ute, men at han må belage seg på et halvt år på sidelinjen, er garantert, sier Sunde.

Steenslid ble hentet fra Viking i vinter og var påtenkt rollen som en av bærebjelkene i Ole Gunnar Solskjærs satsing i Molde.

(NTB)