Alvorlig skadd i rally-ulykke

To til sykehus etter at bilen kjørte av veien i Rally Trøndelag.

(Dagbladet.no): En person er alvorlig skadd og en har fått lettere skader etter en ulykke under Rally Trøndelag i dag. Politiet fikk melding om ulykken fra nødsentralen ved sykehuset på Orkanger klokka 11.38.

- De siste meldingene vi har fått, tyder på at kartleseren er hardest skadd og at føreren har fått lettere skader. St. Olavs hospital sier at tilstanden til den hardest skadde er uavklart, men det skal ikke være fare for livet, sier operasjonsleder Morten Stene ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Rallybilen kjørte av veien på andre etappe, mellom Skaum og Melhus kommune. Bilen fikk en rundvelt og en person satt fastklemt etter ulykken.

- Den hardest skadde ble fraktet med luftambulanse, og landet på St. Olavs hospital klokka 12.18. Den andre skadde ble fraktet med ambulanse. Begge får behandling nå, sier Stene.

Politifolk på stedet er i gang med å foreta undersøkelser, men på grunn av dårlig mobildekning, har de ikke fått gitt ytterligere opplysninger til operasjonsledelsen.

Ifølge TV2 Nettavisen deltar Henning Solberg i løpet, som ble utsatt en time etter ulykken.

5. februar i år omkom kartleser Remi Gudmundsen (26) etter en ulykke under norgescupen i rally på Haslemoen.