Storfamilien Iuel

Amalie Iuel: - Mamma og pappa fikk sjokk

Familien Ingebrigtsen kjenner de fleste. Familien Iuel er også litt av en bukett. - De skjønte ikke at det var mulig å være så ulike når alle vi barna kommer fra samme mor og far, sier Amalie Iuel til Dagbladet.

IMPONERER: Amalie Iuel overrasker og imponerer når hun på amerikansk, dansk og sunnmørsk kommer med en klar melding til Karsten Warholm. Programleder: Øyvind Godø. Foto/redigering: Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Store deler av den norske befolkning er godt kjent med familien Ingebrigtsen gjennom NRKs TV-serie med Gjert, Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen som de mest synlige frontfigurene.

Teamet rundt Karsten Warholm fungerer også litt som en familie, med Leif Olav Alnes, Amalie Iuel, Elisabeth Slettum og Solveig Hernandez Vråle på laget.

Amalie Iuels ekte familie er imidlertid ikke like kjent som Team Ingebrigtsen, men det er også en herlig sammensetning av en storfamilie med Amalie og hennes fire søsken.

Søsknene til den norske friidrettsprofilen er imidlertid ikke bitt av den samme løpe- og idrettsbasillen som Iuel, som dro til VM-byen Doha i Qatar sammen med Warholm og Alnes allerede for over en uke siden.

- Mamma og pappa fikk sjokk

Til Dagbladet forteller norgesrekordholderen på 400 meter hekk at storfamilien Iuel byr på svært kreative og svært ulike personligheter med vidt forskjellige karriereveier og talenter.

- Mange tenker at søsken er ganske like. Så mamma og pappa fikk sjokk da deres tre første barn var så ulike. De skjønte ikke at det var mulig å være så forskjellige når alle vi barna kommer fra samme mor og far, forteller Amalie Iuel til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer