SKADD: Amanda Kurtovic ble fraktet til sykehus etter at hun kolliderte og besvimte etter et sammenstøt med ei lagvenninne i Larvik.
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix</span>
SKADD: Amanda Kurtovic ble fraktet til sykehus etter at hun kolliderte og besvimte etter et sammenstøt med ei lagvenninne i Larvik.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Håndball:

Amanda Kurtovic besvimte på trening

Kollisjon med lagvenninne.

Amanda Kurtovic ble fraktet til sykehus etter at hun kolliderte og besvimte etter et sammenstøt med ei lagvenninne i Larvik.

Sammenstøtet skjedde på Larvik-trening da Kurtovic smalt inn i kroppen til ei lagvenninne. Kinnet til landslagsspilleren traff panna til lagvenninna og gjorde så Kurtovic besvimte og var borte en stund. Det melder TV 2.

Da de ikke fikk kontakt med henne med det første, ble det ringt etter ambulanse og hun ble fraktet til Tønsberg sykehus.

– Vi har hatt sms-kontakt med Amanda nå i kveld. Hun synes å være i godt humør. Hun har forklart selv at det er en mild hjernerystelse og at hun må holde seg helt i ro imellom to-tre dager og en uke, sier Larvik-trener Tor Oddvar Moen til TV 2.

Det betyr at hun kan gå glipp av landslagssamlingen neste uke i forkant av Golden League.

(NTB)