Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Amanda Kurtovic mister vinterens EM

På grunn av skulderskade.

GULLJENTE: Amanda Kurtovic har deltatt i to mesterskap på seniornivå, og fått med seg både VM-gull i fjor og OL-gull i sommer. Men hun får neppe med seg EM i Serbia til vinteren på grunn av en skade. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
GULLJENTE: Amanda Kurtovic har deltatt i to mesterskap på seniornivå, og fått med seg både VM-gull i fjor og OL-gull i sommer. Men hun får neppe med seg EM i Serbia til vinteren på grunn av en skade. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Amanda Kurtovic har pådratt seg en skulderskade og er ute for minst fire måneder. Det betyr at landslagsspilleren kommer til å miste EM.

Mesterskapet i Serbia i desember kommer for tidlig for henne, for skaden hun har pådratt seg i venstre skulder vil det ta tid å lege. Det er klubben hennes, Viborg, som melder om skaden på sin nettside.

- Tung dag, tung tid i vente. Takk for meld. I'll be back, skriver Kurtovic på Twitter.

- Det er en ganske fortvilende nyhet. Først og fremst for Amanda, som kom til Viborg med et brennende ønske om å markere seg, og som hadde alle muligheter til å gjøre det, sier Viborgs sportssjef Susanne Munk Wilbek i pressemeldingen.

For Viborg var det en ekstra trist nyhet å få, for det er ikke mer enn to uker siden klubben mistet Grit Jurak. Nå blir også Kurtovic også borte, i alle fall hele høstsesongen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media