Amatør skal redde Bayern

Bayern München reiste i dag til Skottland for å møte Rangers i mesterligakamp i morgen. Men fjorårsfinalisten sliter med skader og har med seg to amatørkeepere.

Bayern Münchens tre beste keepere er skadet. Dermed får fjerdekeeper Stefan Wessels sin ilddåp mot Rangers. 20-åringen står til daglig for klubbens amatørlag i 3. divisjon.

- Dette er min store sjanse. Jeg er ikke redd, men vil sikkert være litt nervøs, sa Wessels.

- Han kjenner spillerne, og vi kjenner ham. Vi har ikke fått panikk, og kommer ikke til å kjøpe inn en ny keeper. Wessels skal vokte målet, så enkelt er det, sa manager Ottmar Hitzfeld.

Tur til Skottland ble det også på amatørlagets andrekeeper, 18 år gamle Mathias Kuffner. Han blir reservekeeper i morgen.

To raske skader

Keeper-problemet toppet seg i helgen. Førstevalget Oliver Kahn og andrevalget Bernd Dreher skadet seg med ti minutters mellomrom i lørdagens bundesligaoppgjør mot Eintracht Frankfurt.

Landslagskeeper Kahn var tilbake etter et tre måneders skadefravær. Etter et ublidt møte med kneet til midtstopper Samuel Koffeur, ble han slått bevisstløs og båret av banen.

Erstatteren Dreher fulgte samme vei ti minutter senere. Han pådro seg en alvorlig leddbåndskade i kneet og blir borte i et halvt år.

Tredjekeeper Sven Scheuer var allerede skadet, og blir ikke klar igjen før om tre-fire uker.

(NTB-AFP)