Amatørenes helaften

Cupbombene detonerte over hele Norge i går. Og dermed er de seks tippeligalagene Vålerenga, Viking, Molde, Sogndal, Fredrikstad og Odd ute av NM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KADETTANGEN KUNSTGRESS (Dagbladet): Vålerenga-treneren truer nå med konsekvenser for dem som sviktet etter ydmykelsen mot 2. divisjonslaget i går.

En keeper som jobber som komikertruet skandalebladsjef og en spiss som jobber på miljøfabrikk for gjenvinning av datautstyr ble de største heltene i Bærum-bragden mot Vålerenga i går. Det var på Kadettangen i Sandvika - tidligere kjent som OL-arena for ishockey i 1952 - at cupbomben smalt høyest i en av tidenes verste cupkvelder for Norges antatt beste fotballag - det vil si tippeligalagene.

-  Ja, det ble noen viktige redninger på slutten, sier keeper Pål Tømmerhoel (27).

Særlig da han på 3- 2 åtte minutter før slutt med et tigersprang slo innbytter Tor Hennig Hamres skudd til corner.

Fra før av er Tømmerhoel kjent som reportasjesjefen i Her og Nå som nylig anmeldte Kristopher Schau for trusler etter en telefonsamtale om bildene bladet tok av Schaus kjæreste.

Hadde sluttet

-  Hvem er tøffest å ha med å gjøre, Schau eller Vålerenga?

-  Er ikke det to sider av samme sak?

Svarer Tømmerhoel og gliser bredt. Schau er som kjent Vålerenga-supporter og intervjuet i vinter Alan Shearer foran kampen mot Newcastle i Vål'enga Magasin. Schau ville blant annet ha svar på spørsmålet om Shearer ristet eller melket penis. En utilpass Shearer ville ikke svare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer